20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε τους Jony Ive και Marc Newson να μιλάνε για τον σχεδιασμό του Apple Watch [Video]

    Screen Shot 2015-04-25 at 09.42.06

    O Jony Ive και ο κολλητός του Marc Newson έβαλαν αυτή την Παρασκευή και επίσημα την Apple στην αγορά πολυτελών προϊόντων με την επίσημη διάθεση του Apple Watch. Μια συσκευή που πλέον είναι τόσο ένα gadget και τεχνολογικό επίτευγμα όσο και μια έκφραση μόδας.

    Το σχεδιαστικό δίδυμο λοιπόν της Apple εμφανίστηκε στο Vogue Suzy Meeks και για πρώτη φορά μιλήσανε σε κοινό που ασχολείται με την μόδα κατά κύριο λόγο.

    Τα όσα είπαν για τον σχεδιασμό του Apple Watch αλλά και για την μεταφορά της ιδέας τους ως την υλοποίηση πραγματικά αξίζουν να τα παρακολουθήσετε στην πλήρη συνέντευξη παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles