20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Φωτογραφίες του σασί ενός υποτιθέμενου “iPad mini 4” διέρρευσαν

    ipad-mini-4

    Το γνωστό πλέον Γαλλικό site Nowehereelse παρουσίασε μια σειρά φωτογραφιών σήμερα από ένα υποτιθέμενο “iPad Mini 4” και πιο συγκεκριμένα από το σασί της συσκευής που φέρνει το μικρό tablet ακόμη πιο κοντά στην σχεδιαστική γραμμή του iPad Air 2.

    Έτσι λοιπόν παρατηρούμε πως όπως και στην περίπτωση του iPad Air 2 το νέο αυτό mini έχει μια διαφορετική τοποθέτηση του lock/mute κουμπιού του ενώ υπάρχει και μια μικρή τρύπα για το μικρόφωνο με την υπογραφή του να είναι πιο λεπτή από το τωρινό iPad Mini 3.

    Σύμφωνα πάντα με τις φωτογραφίες δεν παρατηρούμε κάποια άλλη διαφορά. Στις αρχές Μαρτίου το Macotakara είχε αναφέρει πως όντως η Apple προσανατολίζεται σε μια τέτοια κυκλοφορία με μια συσκευή που στο εσωτερικό της θα έχει τον A8 επεξεργαστή και θα υποστηρίζει το  802.11ac Wi-Fi – τα ίδια περίπου specs που συναντούμε στο iPhone 6 και iPhone 6 Plus αλλά όχι με τον A8X επεξεργαστή που συναντούμε μόνο στο iPad Air 2.

    Η αλήθεια είναι πως η παρουσίαση του iPad Mini 3 απογοήτευσε πολλούς μιας και δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό από τον προκάτοχο του και η μόνη εξαίρεση ήταν η ενσωμάτωση του Touch ID και ο νέος χρυσός χρωματισμός.

    Ίσως λοιπόν η Apple προσανατολίζεται πλέον σε μια σοβαρή αναβάθμιση του μικρού αδελφού του iPad Air 2.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles