22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φήμη: 5.5 ιντσών iPhone 7 με 3 GB RAM και αδιάβροχο σασί

    iPhone-7-concept-Yasser-Farahi-001

    Σύμφωνα με τον αναλυτή Avril Wu της TrendForce η Apple θα μειώσει και άλλο το περιθώριο της με την Samsung στην αγορά των smartphones το 2016 προσθέτοντας μερικά νέα χαρακτηριστικά που μέχρι πρότινος βρίσκαμε μόνο σε high end Android συσκευές.

    Για αρχή το επερχόμενο iPhone, με την ονομασία iPhone 7, θα αυξήσει την μνήμη RAM για το 5.5 ιντσών μοντέλο κατά 50% και πιο συγκεκριμένα στα 3 GB, ένα χρόνο μετά από την στιγμή που είδαμε αύξηση στα iPhone 6S στα 2 GB.

    Επιπρόσθετα το επερχόμενο iPhone θα έχει αδιάβροχες δυνατότητες κάτι που ήδη έχουμε ακούσει. Μάλιστα το αρκετά έγκυρο ιαπωνικό blog Macotakara ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα πως τα επερχόμενα iPhone θα παρέχουν αντίσταση στην σκόνη και το νερό.

    “Το μεγάλο χαρακτηριστικό του επερχόμενου iPhone θα είναι η αναβάθμιση της μνήμης στα 3 GB για το 5.5 ιντσών μοντέλων καθώς και η αδιαβροχοποίηση του” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Wu.

    H δήλωση για την RAM μπορεί να επαληθευτεί όντως μια και τα 1.5 GB LPDDR4 chips της Samsung αναμένεται να είναι διαθέσιμα σύντομα.

    O αναλυτής επίσης προβλέπει πως το iPhone 7 θα παρουσιαστεί το δεύτερο μισό του επόμενου χρόνου και θα φτάσει τις 206 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2016 σηματοδοτώντας νέα αύξηση στις πωλήσεις των iPhones της τάξης του 12.5% και μια αύξηση του μεριδίου της αγοράς κατά 18.5%.

    Τέλος ο Wu αναφέρει ότι και οι αναλυτές Ming-Chi Kuo και Kewin Wang προβλέποντας πως ένα 4 ιντσών ‘iPhone 6c’ έρχεται στην αγορά το δεύτερο μισό του 2016.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles