18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Άντρας εισέβαλε στο Fifth Ave Apple Store με σπαθί σαμουράι

    screen-shot-2015-11-20-at-6-29-16-pm

    Πελάτες και εργαζόμενοι του Fifth Avenue Apple Store στην Νέα Υόρκη πιάστηκαν πραγματικά εξαπίνης με αυτό που βιώσαν σήμερα.

    Σήμερα με ρεπορτάζ του ABC ένας άντρας εισέβαλε στο κατάστημα και κινήθηκε προς της γυάλινη σκάλα κουνώντας προς κάθε κατεύθυνση ένα σαμουράι σπαθί ενώ παράλληλα ούρλιαζε.

    Οι υπάλληλοι του Apple Store έχτισαν ένα ανθρώπινο τοίχος ανάμεσα στον άντρα και τους πελάτες του καταστήματος για να προσφέρουν όση καλύτερη προστασία μπορούσαν.

    Screen Shot 2015-11-21 at 20.12.34

    Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και ο άντρας τελικά συνελήφθη από την αστυνομία που έσπευσε άμεσα στο σημείο και λίγο πριν ο άντρας σύμφωνα με μαρτυρίες προξενήσει κακό στον ίδιο του τον εαυτό με το σπαθί.

    Το όνομα του άντρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και κανείς δεν γνωρίζει για πιο λόγο προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια.

    Η Apple δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια δήλωση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles