11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Φήμη: Το 6.7-ιντσών iPhone 12 θα είναι λεπτότερο από το iPhone 11 Pro Max

    Μια νέα αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple παρουσιάζει σήμερα το Macotakara ρίχνοντας περισσότερο φως στις διαστάσεις των επερχόμενων iPhones.

    Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα είναι πιθανόν η iPhone 12 γραμμή φέτος να έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 11 με την διαφορά να βρίσκεται στην τεχνολογία της κάμερας. Αυτό έρχεται απέναντι σε όσα είχε αναφέρει ο Ming Chi-Kuo ο οποίος προέβλεψε πως τo iPhone 12 θα έχει έναν πιο τετράγωνο σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν του iPhone 4 σε ότι αφορά το σασί του.

    Συνεχίζοντας και σύμφωνα πάντα με αυτή την αναφορά το 5.4 ιντσών iPhone 12 μοντέλο θα έχει ένα ύψος που θα είναι ανάμεσα στο iPhone SE και το iPhone 8 ενώ το 6.1 ιντσών θα είναι σε ύψος μεταξύ των iPhone 11 και iPhone 11 Pro Max. Το 6.7 ιντσών iPhone 12 θα είναι πιο ψηλό από το iPhone 11 Pro Max.

    Σε ότι αφορά το πάχος των συσκευών το 6.7 ιντσών iPhone 12 θα είναι 7.4mm που σημαίνει πως θα είναι σημαντικά λεπτότερο από τα 8.1mm του iPhone 11 Pro Max. Επίσης το μοντέλο αυτό θα έχει ένα σύστημα κάμερας με έναν μεγαλύτερο αισθητήρα από ότι στο iPhone 11 Pro Max.

    Εκ νέου τα παραπάνω έρχονται απέναντι στις προβλέψεις του Kuo που ήθελε τα 5.4 ιντσών και 6.1 ιντσών μοντέλα θα έχουν διπλό σύστημα φακών. Ο ίδιος είχε αναφέρει πως θα υπήρχε και ένα τριπλό σύστημα φακών με έναν 3D time-of-flight αισθητήρα στο 6.7 ιντσών μοντέλο.

    Τόσο το Macotakara όσο και ο Κuo έχουν προβλέψει στο παρελθόν με μεγάλη ακρίβεια χαρακτηριστικά και σχεδιασμούς επερχόμενων iPhone συσκευών. Αυτή την φορά λοιπόν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχουμε αντικρουόμενες απόψεις από αξιόπιστες πηγές.

    Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα αναμένουμε η 2020 γραμμή του iPhone να διαμορφωθεί ως εξής:

    • “iPhone 9” με σχεδιασμό παρόμοιο του iPhone 8, Touch ID, Home button – Μάρτιο
    • 5.4-ιντσών OLED iPhone, διπλό σύστημα φακών – Φθινόπωρο
    • 6.1-ιντσών OLED iPhone, διπλό σύστημα φακών – Φθινόπωρο
    • 6.1-ιντσών OLED, τριπλό σύστημα φακών και time-of-flight 3D τεχνολογία – Φθινόπωρο
    • 6.7-ιντσών OLED, τριπλό σύστημα φακών και time-of-flight 3D τεχνολογία – Φθινόπωρο

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles