22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φήμη: Η σειρά iPhone 14 θα μπορούσε να αποκτήσει μεγαλύτερη μπαταρία σε όλα τα μοντέλα, εκτός από το Pro Max

    Σε λιγότερο από τρεις μήνες, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά iPhone 14. Με τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, το 9to5Mac έχει ακούσει φήμες για μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές που θα μπορούσαμε να δούμε σε αυτά τα επερχόμενα τηλέφωνα. Τώρα, μια δημοσίευση στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Baidu θα μπορούσε να εμφανίζει το μέγεθος της μπαταρίας για κάθε ένα από τα νέα μοντέλα iPhone 14.

    Όπως μοιράζεται ο χρήστης του Twitter ShrimpApplePro, ο οποίος είναι πάντα σε θέση να βρίσκει φήμες στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες της Apple, δείχνουν μια δημοσίευση που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει το μέγεθος της μπαταρίας των νέων iPhones.

    Σύμφωνα με την ανάρτηση του Baidu, το κανονικό iPhone 14 θα μπορούσε να διαθέτει μπαταρία 3.279 mAh σε σύγκριση με το iPhone 13, 3.227 mAh. Το 14 Pro θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μπαταρία 3.200 mAh, σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro, 3.095 mAh. Από την άλλη πλευρά, το 14 Pro Max θα είχε ελαφρώς μικρότερη μπαταρία, με 4.323 mAh σε σύγκριση με το 13 Pro Max με 4.352 mAh.

    Το μόνο μοντέλο που δεν μπορεί να συγκριθεί είναι το φημολογούμενο iPhone 14 Plus/Max, το οποίο αναμένεται να έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία αυτής της γενιάς, 4.325 mAh.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.