18.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Φήμες πως η τιμή του Apple Care+ για το Apple Watch Edition θα αγγίζει τα $999 (!)

    apple_watch_gold_sketch_hero_fixed

    Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η τιμή του AppleCare+ για το νέο σας και φωτεινό Apple Watch Edition, λέγεται πως θα ανέρχεται στα $999 (!). Όπως προηγουμένως σας έχουμε αναφέρει το Apple Watch Edition θα έρχεται με ένα παραπάνω προνόμιο σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις. Το συγκεκριμένο προνόμιο είναι πως το Apple Watch Edition θα έρχεται με 2 χρόνια εγγύηση και 2 χρόνια για free technical support. Οι άλλες δύο εκδόσεις θα έρχονται με 1 χρόνι εγγύηση και 90 ημέρες free technical support. Το AppleCare+ θα επεκτείνει την εγγύηση του Apple Watch Edition στα 3 χρόνια.

    Σύμφωνα με το 9to5Mac, αναφέρονται τα εξής:

    To go along with the premium $10,000 and up pricing of the 18-karat gold Apple Watch Edition, Apple will charge up to $999 for the Apple Watch Edition’s AppleCare+ Protection Plan, 9to5Mac has learned. The Apple Watch Edition notably has very different AppleCare coverage from other Apple Watch models, coming with two years of 24/7 support and a special setup hotline right out of the box.

    Για το Apple Watch Sport η τιμή του AppleCare+ υπολογίζεται πως θα ανέρχεται στα $59 ενώ για το Apple Watch με stainless stell θα ανέρχεται στα $79. Η αγορά του AppleCare+ για αυτές τις εκδόσεις θα προσθέσει επιπλέον 2 χρόνια στην συνολική σας εγγύηση αλλά και 2 χρόνια free technical support καθώς επίσης και την δυνατότητα αντικατάστασης για 2 φορές σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος, έναντι κάποιου μικρού ποσού το οποίο δεν είμαστε ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε. Αυτά βέβαια δεν ισχύουν για το Apple Watch Edition, καθώς εκεί θα παρέχονται πιο exclusive υπηρεσίες, καθώς πρόκειται για ένα gadget το οποίο κοστίζει από $10,000 και πάνω.

    Τέλος, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, πιστεύουμε πως οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα αγοράς του AppleCare+ κατά την διάρκεια της προπαραγγελίας τους στις 10 Απριλίου. Εδώ βέβαια, να αναφέρουμε πως το AppleCare+ θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο για κατοίκους εξωτερικού που έχουν κοντά τους κάποιο AppleStore και μπορούν να βρεθούν στο κατάστημα ανά πάσα στιγμή που χρειαστούν κάποια βοήθεια με το ρολόι ή κάποια αντικατάσταση ή επισκευή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles