19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Φήμες θέλουν το iPad Pro να κάνει την εμφάνιση του στα μέσα Νοεμβρίου

    iPad-Pro-vs-twelve-inch-MacBook-Air-Martin-Hajek-render-010

    Φήμες θέλουν την Apple να κάνει διαθέσιμο το μεγαλύτερο iPad σε περιορισμένο αριθμό στα μέσα Νοεμβρίου σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του DigiTimes – δεν είναι πάντα το πιο αξιόπιστο site όπως έχουμε πει και κατά το παρελθόν.

    Σε κάθε περίπτωση το site αναφέρει πως σε συνομιλίες που είχε με πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple οι αρχικές διαθεσιμότητες του φημολογούμενο iPad Pro θα είναι αρκετά μικρότερες από ότι περιμένουν και αναμένουν πολλοί.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι κατασκευαστές θα ξεκινήσουν να παρέχουν διάφορα εξαρτήματα της συσκευής προς το τέλος Σεπτεμβρίου κάτι το οποίο σημαίνει πως ίσως κάνει την εμφάνιση της η συσκευή κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο.

    Ο βασικός συνεργάτης της Apple στην συναρμολόγηση της συσκευής θα είναι η Foxconn για ακόμη μια φορά ενώ η Apple φέρετε να είναι επιφυλακτική με την εν λόγω κυκλοφορία μιας και δεν είναι σίγουρη για την αποδοχή της συσκευής στην αγορά.

    Πρόσφατα ανακαλύφτηκε στον κώδικα του iOS 9 η δυνατότητα render ενός μεγαλύτερου iPad πληκτρολογίου με έξτρα κουμπιά γεγονός που έριξε περισσότερο λάδι στην φωτιά για την επικείμενη κυκλοφορία του iPad Pro.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles