17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φήμες αναφέρουν την κυκλοφορία ενός νέου iPad πληκτρολογίου και νέα σχέδια για το Apple Watch

    358368-logitech-ultrathin-keyboard-cover-for-ipad-air (1)

    Σύμφωνα με φήμες που ήρθαν στο φως την τελευταία στιγμή, η Apple ετοιμάζει ένα νέο πληκτρολόγιο για το φημολογούμενο iPad Pro, το οποίο λέγεται πως θα είναι μια επέκταση του μεγαλύτερου tablet. Το πληκτρολόγιο λέγεται πως θα κάνει την εμφάνισή του προς τα τέλη του έτους, γεγονός το οποίο μπορεί να συνδιαστεί και με την φημολογούμενη κυκλοφορία του iPad Pro μέσα στο Νοέμβριο, ενώ αναφέρεται πως η παρουσίαση του θα γίνει στο event της ερχόμενης εβδομάδας.

    Σύμφωνα με τους New York Times, αναφέρονται τα εξής:

    Apple will also showcase updated iPads, according to a person briefed on the product. And the company is putting the finishing touches on a revamped iPad keyboard that may be available by the end of the year.

    Το 9to5Mac αναφέρει επίσης πως το πληκτρολόγιο έχει αρχίσει να κατασκευάζεται από την Apple, μαζί με τις θήκες και τα καλλύματα για τις συσκευές σε διάφορα χρώματα.

    Εκτός από τα νέα iPhones, iPads και την ανανεωμένη Apple TV, η New York Times αναφέρει επίσης πως η Apple να ανακοινώσει επίσης και νέα μεταλικά τελειώματα για το Apple Watch στο event της Τετάρτης. Σύμφωνα με φήμες, η εταιρεία έχει ετοιμάσει ένα πιο φθηνό χρυσό μοντέλο, ένα Sport ή Stainless Steel μοντέλο με χρυσά τελειώματα στις άκρες του.

    To AppleWorldHellas θα παρέχει κάλυψη του event με αρθογραφία την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου. Να είστε όλοι εκεί!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles