15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τρομερή αύξηση στις εξαγωγές εμπορευμάτων της Apple από την Κίνα πριν το event της

    FedEx-plane-001-1024x682

    Το TechCrunch παρουσίασε χθες ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικά με τις κινήσεις της παραγωγικής αλυσίδας της Apple λίγο πριν το μεγάλο event αυτή την Τρίτη. Το site υποστηρίζει πως η πλειοψηφία των αποστολών της χώρας προς το εξωτερικό έχουν κρατηθεί και γίνονται από την Apple.

    Για την ακρίβεια η ποσότητα των αποστολών από τα εργοστάσια της χώρας είναι τόσο μεγάλη που ξεκίνησε να δημιουργεί καθυστερήσεις στις εξαγωγές άλλων εταιρειών. Πιο συγκεκριμένα υπηρεσίες όπως η FedEx και η UPS έχουν τόσες παραγγελίες από την Apple που αυτό δημιουργεί καθυστερήσεις σε αντίστοιχες άλλων κατασκευαστών smartphones.

    Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που η Apple βάζει φωτιά στην γραμμή παραγωγής της. Είναι γνωστή η πολιτική της να μετακινεί μεγάλες ποσότητες προϊόντων σε σύντομα χρονικά διαστήματα από τους κατασκευαστές στα κέντρα διανομής και εν συνεχεία στα καταστήματα με τελικό αποδέκτη τους καταναλωτές.

    Η Apple βέβαια φαίνεται πριν το event της Τρίτης να κινείτε και σε αυτό τον τομέα με εντυπωσιακούς αριθμούς. Από το Flint Center με την μεγαλύτερη χωρητικότητα στο περίεργο κτίριο που έχτισε αλλά και από το ρολόι με την αντίστροφη μέτρηση στο site της όλα συνηγορούν πως αυτά που πρόκειται να μας παρουσιάσει δεν θα είναι μικρά και δεν θα έχουμε ένα συνηθισμένο media event της Apple για το λανσάρισμα μόνο ενός προϊόντος.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles