13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τραυματισμός του Daniel Craig οδηγεί σε νέα καθυστέρηση την παραγωγή του Bond 25

    Η νέα ταινία του James Bond που πολλοί την περιμένουν, μέσα σε αυτούς και εμείς με μεγάλη ανυπομονησία, φαίνεται πως θα περάσει από πολλά ακόμη κύματα πριν ολοκληρωθεί.

    Οι πονοκέφαλοι στην παραγωγή της διαδέχονται ο ένας τον άλλο. Αρχικά χρειάστηκε πολύ χρόνο ο Daniel Graig για να πει το πολυπόθητο ναι για την συμμετοχή του στην ταινία.

    Η καρέκλα του σκηνοθέτη δεν ήταν βέβαιη ούτε αυτή μιας και ο Danny Boyle αποχώρησε για να αναλάβει καθήκοντα σκηνοθέτη ο Cary Joji Fukunaga και το σενάριο να αρχίσει εκ νέου να ξαναγράφεται. Αυτό βέβαια είχε ως άμεσο αντίκτυπο και στις ημερομηνίες κυκλοφορίας της ταινίας που άλλαξαν από τον Νοέμβριο του 2019 στον Φεβρουάριο του 2020.

    Η ταινία δέχτηκε όμως και άλλη καθυστέρηση μιας και προσλήφθηκε νέος σεναριογράφος και συγκεκριμένα ο Scott Burns των The Bourne Ultimatum και The Informant για να ξαναγραφούν μερικές από τις σκηνές τις ταινίας….. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Graig που σύμφωνα με το συμβόλαιο του έχει λόγο σε ότι αφορά την ταινία είχε βρει υπερβολικά χιουμοριστικό το σενάριο που δούλευε ο Boyle, ενώ τώρα κρίνει ως υπερβολικά σοβαρό αυτό του Burns. H παραγωγή λοιπόν αναγκάστηκε να προσλάβει τον

    Για το λόγο αυτό ζήτησε από την παραγωγή να προσλάβει την Phoebe Waller-Bridge για μια τελική επεξεργασία του σεναρίου και έτσι να οδηγηθούμε στην ημερομήνια 25 Απριλίου ως αρχή των γυρισμάτων της ταινίας.

    Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε ότι ο Craig τραυματίστηκε την ώρα που έκανε ένα σπριντ για τις ανάγκες μιας σκηνής. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις απαραίτητες εξετάσεις και ακτινογραφίες, μιας και παραπονιόταν για έναν πόνο στον αστράγαλό του. Τα ακριβή αίτια του τραυματισμού του δεν είναι γνωστά και η MGM δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο επίσημο σχόλιο.

    Ο Craig ήταν για πολύ καιρό αρνητικός στο να παίξει εκ νέου το ρόλο του Bond και ένας από τους λόγους για τη στάση του είναι πως στο παρελθόν έχει υποστεί αρκετούς τραυματισμούς στα διαστήματα των γυρισμάτων. Συγκεκριμένα, είχε σπάσει 2 δόντια σε μια σκηνή του Casino Royale, έκοψε ένα ακροδάχτυλο και έβγαλε τον ώμο του στο Quantum of Solace, ενώ είχε και ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο το 2015, στα γυρίσματα του Spectre.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles