16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το Steam holiday sale ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου – Ετοιμαστείτε!

    steam-holiday-780x387

    Τα Χριστούγεννα είναι μια καλή εποχή για να αγοράσει κάποιος τίτλους παιχνιδιών για το Mac και το Pc του από την πλατφόρμα της Steam μιας και πάντα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις σε πολλούς πρόσφατους τίτλους αλλά και σε κλασικά παιχνίδια.

    Σύμφωνα με μια νέα διαρροή η εορταστική περίοδος των εκπτώσεων για την πλατφόρμα της Steam ξεκινάει φέτος στις 22 Δεκεμβρίου.

    Πραγματικά κάθε χρόνο και με αυτό το sale εφοδιαζόμαστε με Mac τίτλους παιχνιδιών για τους υπόλοιπούς μήνες μιας και τονίζουμε εκ νέου πως οι εκπτώσεις αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακές.

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιοι Mac ή ακόμη και Pc τίτλοι θα γίνουν SALE οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα και μέσα στις επόμενες ημέρες.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles