22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το saga συνεχίζεται με το Angry Birds 2 να είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν στο App Store

    Angry-Birds-2-teaser-001

    Όπως μας είχε υποσχεθεί η Φιλανδική εταιρεία mobile παιχνιδιών Rovio σήμερα και επίσημα είχαμε την κυκλοφορία του Angry Birds 2, την επίσημη συνέχεια του τεράστιου franchise με τα αγαπημένα πτηνά.

    Το δωρεάν Angry Birds 2 για το iPhone και iPad δεν καινοτομεί στην φόρμουλα που έκανε τον τίτλο πασίγνωστο αλλά πάρα αυτά έχουμε κάποιες προσθήκες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Angry-Birds-2-for-iOS-iPhone-screenshot-002

    Στον εν λόγο τίτλο οι φτερωτοί μας ήρωες ξεκινάνε μια νέα περιπέτεια στο Piggy νησί έτσι ώστε να σώσουν τα αυγά που τους κλάπηκαν για ακόμη μια φορά.

    Νέοι τρόποι στο gameplay και νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνιση τους ενώ μερικοί bosses θα σας συναρπάσουν τόσο με το μέγεθος τους όσο και με την εξυπνάδα τους.

    Κατεβάστε σήμερα το Angry Birds 2 δωρεάν στο App Store εδώ

    Δείτε το gameplay του παιχνιδιού παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles