22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το p0sixspwn αναβαθμίστηκε για το jailbreak της νέας iOS 6.1.6 έκδοσης

    p0sixspwn

    Το p0sixspwn—το jailbreak εργαλείο που δημιουργήθηκε από τους iH8sn0w και τον πλέον υπάλληλο της Apple Winocm αναβαθμίστηκε για να προσφέρει untethered jailbreak στην iOS 6.1.6  που έκανε την εμφάνιση της πριν λίγο καιρό αποκλειστικά για τα iPhone 3GS και iPod touch 4ης γενιάς. Η συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού έγινε διαθέσιμη και σε παλαιότερες συσκευές μιας και η Apple θέλησε να εξαφανίσει το μεγάλο κενό ασφαλείας που είχε δημιουργηθεί. Έτσι μαζί με το iOS 7.0.6 είχαμε για τις εν λόγω και το iOS 6.1.6.

    Αν λοιπόν χρησιμοποιείτε ένα iPhone 3GS ή ένα iPod touch 4ης γενιάς με εγκατεστημένη κάποια έκδοση του iOS 6.1.x σας συνιστούμε να κάνετε την αναβάθμιση τους στην iOS 6.1.6. Τα ευχάριστα νέα λοιπόν είναι πως μετά μπορείτε μέσω του p0sixspwn να κάνετε και untethered jailbreak την συσκευή σας.

    Το p0sixspwn 1.4 μπορείτε να το βρείτε στο  Cydia βασικό repo ως ένα πακέτο εγκατάστασης. Δεν υπάρχει κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία δυστυχώς ακόμη και έτσι πρώτα θα πρέπει να κάνετε ένα tethered jailbreak την συσκευή σας με κάποιο εργαλείο όπως το RedSn0w, πριν το μετατρέψετε σε untethered jailbreak.

    How to untether iOS 6.1.6 on the 3GS or iPod touch 4th generation

    Step 1: Perform a tethered jailbreak with RedSn0w or sn0wbreeze
    Step 2: Open Cydia, search for p0sixspwn 1.4 and install the package
    Step 3: Relish in the satisfaction of your newly converted untethered jailbreak on newly secured firmware

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles