15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το Next Expo βρέθηκε στην Ελλάδα

    00screen1

    Tην Ελλάδα επέλεξε το NEXT EXPO για να ξεκινήσει την παγκόσμια διαδρομή του στον εκθεσιακό χάρτη. Με αφετηρία την HO.RE.CA, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το NEXT EXPO ήρθε σε επαφή με περισσότερους από 55.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό τους αλλά και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα τεχνολογίας.

    Η εφαρμογή Next Expo είναι το δεξί χέρι για κάθε επαγγελματία.

    Σκεφτείτε πως επιθυμείτε να μάθετε τα πάντα για τις εκθέσεις και τα συνέδρια που σας ενδιαφέρουν σε όλο τον κόσμο, να βρείτε οδηγίες πρόσβασης, φωτογραφικό υλικό, περιγραφές, κατόψεις, νέα, να κλείσετε εισιτήρια, ακόμα και να οργανώσετε το ταξίδι και τη διαμονή σας. Και αυτό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μέσα από το κινητό σας, σε οποιαδήποτε σημείο. Και δωρεάν. Γίνεται; Πλέον ναι!

    Πρόκειται για τον πρώτο ολοκληρωμένο και έγκυρο οδηγό εκθέσεων παγκοσμίως, καθώς προσφέρει στους χρήστες διάφορα φίλτρα αναζήτησης και τη δυνατότητα να επιλέξουν κατηγορία, σημείο, χώρα, ημερομηνία, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα τους.

    Η λειτουργία του εύκολη και ταχύτατη. Με ευκρινή γραφικά, σωστή κατηγοριοποίηση, έξυπνη περιήγηση και έντονο το στοιχείο της καινοτομίας, το Next Expo αποτελεί πραγματικό εργαλείο για τους επαγγελματίες και όχι μόνο.

    Γίνετε πιο ανταγωνιστικοί, γνωρίστε όλες τις εκθέσεις του κλάδου σας, κερδίστε χρόνο, μάθετε τι συμβαίνει στη διεθνή εκθεσιακή αγορά. Αναζητήστε εκθέσεις που σας αφορούν και οργανώστε το επαγγελματικό σας ταξίδι με μια μόνο εφαρμογή.

    To Next Expo αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο. Με μια απλή κίνηση, χωρίς κόστος, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, βρίσκεται στην οθόνη του κινητού σας και ανανεώνεται αυτόματα, προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή.

    To Next Expo θα το βρείτε διαθέσιμο για iPhone στο App Store δωρεάν εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Πηγή:Newsbeast.gr 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles