19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το JailbreakCon έρχεται τον επόμενο μήνα

    Screen-Shot-2012-03-22-at-7.52.09-PM

    Για τέταρτη συνεχή χρονιά το  JailbreakCon θα αποτελέσει σημείο συγκέντρωσης για hackers, developers, και  jailbreak φίλους από όλο τον κόσμο. Το JailbreakCon 2014 θα λάβει χώρα στις 11 με 12 Απριλίου στο South San Francisco Conference Center στην Καλιφόρνια.

    Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα και οι ομιλητές του φετινού JailbreakCon περιλαμβάνει μεταξύ άλλων developers tweaks όπως αυτών του Springtomize, hackers όπως ο Cyril Cattiaux,  γνωστότερος σε εμάς ως  “pod2g.” Επίσης ομιλία θα δώσει εκ νέου και ο δημιουργός του Cydia  Jay Freeman.

    H πρώτη μέρα θα περιλαμβάνει μια σειρά από workshops και θα αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία στο να μυήσουν νέους χρήστες στο μαγικό κόσμο του jailbreak και όχι μόνο. Την δεύτερη μέρα θα έχουμε τις ομιλίες μεγάλων ονομάτων της σκηνής όπως αναφέραμε παραπάνω.

    Σίγουρα, συνέδρια σαν το εν λόγω προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την φωτιά για το jailbreak και φυσικά αποσκοπούν στο να γνωριστούν διάφοροι developers μεταξύ τους αλλά ίσως το σημαντικότερο είναι πως μέσα από τέτοιες προσπάθειες νέα ταλέντα μπορεί να εμφανιστούν σε μια σκηνή που σίγουρα όσο περνάνε τα χρόνια τα έχει ανάγκη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles