16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iPhone 6S θα πει αντίο στο #bendgate [Video]

    iphone_6s_leak_steve_2_632x304x32_expand

    Γνωρίζουμε ήδη και όπως είναι συνηθισμένο σε μια “S” κυκλοφορία της Apple πως τα επερχόμενα iPhone 6S και 6S Plus δεν θα διαφέρουν πολύ εξωτερικά από τα τωρινά μοντέλα.

    Σύμφωνα όμως με ένα νέο CAD render σχεδιασμό που διέρρευσε σήμερα από το αρκετά αξιόπιστο @OnLeaks, τα επόμενης γενιάς iPhone θα έχουν λίγο μεγαλύτερο πάχος από τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά τώρα.

    Το iPhone 6S θα έχει πάχος 7.1mm κάτι το οποίο σημαίνει πως θα είναι 0.2mm παχύτερο από το iPhone 6 ενώ κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και για το iPhone 6S Plus.

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως εκεί που έχει φτάσει ο σχεδιασμός των σύγχρονων smartphones ακόμη και τα χιλιοστά κάνουν την διαφορά ακόμη και στην αίσθηση του χρήστη σε μια συσκευή.

    Κάποιο σίγουρα θα βιαστούν να υποστηρίξουν κάτι παρόμοιο με τον τίτλο του άρθρου μας. Δηλαδή το ότι η Apple για να μην αντιμετωπίσει ακόμη ένα bendgate του χρόνου πήρε αυτή την απόφαση για να ενισχύσει το σασί των νέων iPhones.

    Εμείς πιστεύουμε πως αν τελικά επαληθευτούν τα παραπάνω renders τότε αυτό θα έχει γίνει εξαιτίας των αλλαγών που αναμένουμε να δούμε εσωτερικά των νέων iPhones – ειδικά μιας και αυτή την χρονιά αναμένουμε να δούμε την μεγαλύτερη αναβάθμιση της “S” σειράς από τότε που ξεκίνησε η Apple την γραμμή αυτή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles