18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Νέοι iMacs με γρηγορότερους επεξεργαστές και βελτιωμένες οθόνες έρχονται σύντομα;

    Mac-27-Retina-Yosemite-780x614

    Μπορεί να μην έχουμε έναν 8K iMac για τον οποίο υπήρχαν έντονες φήμες στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά η Apple θα φρεσκάρει την γραμμή του iMac αυτό το τρίμηνο με γρηγορότερους επεξεργαστές και βελτιωμένες οθόνες σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities Ming-Chi Kuo.

    Σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή οι βελτιώσεις στις οθόνες θα έχουν να κάνουν με τον κορεσμό των χρωμάτων χάρη σε ένα νέο LED υλικό που θα χρησιμοποιηθεί και που έχει την ονομασία “KSF.”

    Στον τομέα των επεξεργαστών αναμένουμε να δούμε του νέους επεξεργαστές της Intel με την κωδική ονομασία Skylake για τους οποίους έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε δει πολύ λίγα μέχρι στιγμής.

    Ο Kuo στην τελευταία του αυτή αναφορά δεν κάνει λόγο για το αν η Apple τελικά παρουσιάσει φέτος έναν 21.5 ιντσών Retina iMac.

    To μόνο σίγουρο είναι πως οι Mac συνεχίζουν την εντυπωσιακή ανοδική πορεία τους την στιγμή που οι πωλήσεις των PC μειώνονται παγκοσμίως.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles