22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 6S θα έρθει και σε Rose Gold χρωματισμό, χωρίς κρύσταλλο από ζαφείρι αλλά με Force Touch

    iphone-6s-shoplemonde-02

    Νωρίτερα μέσα στον χρόνο είχαμε πολλές αναφορές πως η Apple θα κυκλοφορούσε τα iPhone 6S και 6S Plus με ένα ακόμη χρωματισμό πέρα από τους Space Gray, Silver, και Gold που υπάρχουν στα τωρινά iPhone 6 και iPhone 5S.

    Πολλά δημοσιεύματα όπως και αυτό της Wall Street Journal έκαναν λόγω πως η Apple θα έφερνε ένα ροζ χρωματισμό στα νέα iPhones και πιο συγκεκριμένα ένα “Rose Gold.”

    Πριν από λίγο το 9to5Mac επιβεβαίωσε πως όντως τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus θα έρθουν με αυτό την επιπλέον χρωματική επιλογή.

    Ο νέος αυτός χρωματισμός θα είναι μια παραλλαγή της χρυσής – gold επιλογής που εισήγαγε η Apple το 2013 με την έλευση του iPhone 5S. Όπως και στην περίπτωση λοιπόν του Gold iPhone το εμπρόσθιο κομμάτι της συσκευής θα είναι άσπρο. Το νέο χρώμα θα είναι πανομοιότυπο με αυτό που συναντούμε στα τωρινά Apple Watch με την διαφορά πως δεν θα είναι από χρυσό 18 καρατιών αλλά από αλουμίνιο όπως φυσικά αναμενόταν.

    Επίσης σύμφωνα με το δημοσίευμα η Apple δεν θα παρουσιάσει οθόνες με προστασία από ζαφείρι για τα νέα μοντέλα της αλλά θα έχουμε αυτό που η Apple ονομάζει “Ion-X glass.”

    Τέλος σχεδόν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη της τεχνολογίας Force Touch με την μόνη διαφορά πως ίσως στα νέα iPhones να ονομαστεί διαφορετικά μιας και θα έχει να κάνει περισσότερο με την διεπαφή του χρήστη και κάποια επιπλέον iOS χαρακτηριστικά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles