14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέα διαρροή δείχνει πως η χωρητικότητα των 16 GB παραμένει και στο iPhone 6S

    Screen Shot 2015-08-28 at 20.31.01

    Παρά τις έντονες φήμες που θέλανε την Apple να σταματάει την αναιμική χωρητικότητα των 16 GB μοντέλων για τα επερχόμενα iPhones της, μια νέα διαρροή από τον γνωστό για την εγκυρότητα του Steve Hemmerstoffer μας δείχνει σήμερα το αντίθετο.

    Ο Hemmerstoffer που είναι γνωστός για της διαρροές του σε ότι έχει να κάνει με mobile συσκευές δημοσίευσε σήμερα ένα αυτοκόλλητο που συνήθως το συναντούμε στο πίσω μέρος του κουτιού ενός iPhone.

    Αν το παραπάνω επαληθευτεί – και δεν νομίζουμε πως πρόκειται για μη έγκυρη πληροφορία – τότε το γεγονός πως η Apple θα κρατήσει την εν λόγω χωρητικότητα θα απογοητεύσει αρκετούς ανθρώπους κατά την παρουσίαση των συσκευών στις 9 Σεπτεμβρίου.

    Screen Shot 2015-08-28 at 20.31.35

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles