23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το iPhone 6 συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και στην Ιαπωνία αφήνοντας πίσω την Samsung

    3421273869_d82578f65d_z

    Κάποτε αναλύτες τονίζαν πως η Ιαπωνία μισεί τόσο πολύ τα iPhones που αυτά δεν θα είχαν επιτυχία ούτε και αν κάποιος τα έδινε δωρεάν. 5 χρόνια μετά και η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά.

    Η σημερινή αναφορά του Forbes τονίζει πως κατά πάσα πιθανότητα τα iPhone 6 και 6 Plus θα υπερβούν σε πωλήσεις τα Samsung Galaxy S5 και Note 4 με μια αναλογία 5 προς 1 για το τρίμηνο του Δεκεμβρίου ενώ υπάρχουν άλλες πιο αισιόδοξες αναφορές που κάνουν λόγο για μια αναλογία 10-1.

    Το Οκτώβριο που μας πέρασε το iPhone ισχυροποιήθηκε απίστευτα στην εν λόγω χώρο και μπήκε στην 7η θέση της οκτάδας με τις πιο δημοφιλής συσκευές. Η δυναμική του iPhone συνεχίζει να αυξάνεται και μάλιστα εντυπωσιακά και αυτό φάνηκε ακόμη και από τις αρχές του χρόνου όταν είχε το 26.6% του μεριδίου της αγοράς, πριν καν η Apple λανσάρει τα δύο νέα iPhone της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles