14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iPhone 14 Plus δεν αντιμετωπίζει καμία καθυστέρηση σχεδόν μια εβδομάδα μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών εν μέσω αναφορών χαμηλής ζήτησης

    Το iPhone 14 Plus, το iPhone 6,7 ιντσών που δεν είναι Pro της Apple, δεν αντιμετωπίζει καθυστερήσεις στην παράδοση σχεδόν μια εβδομάδα μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών, γεγονός που δείχνει ότι η ζήτηση για το νέο μοντέλο μπορεί να είναι χαμηλή.

    Οι προπαραγγελίες για όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 14 άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή, με παράδοση που ξεκινάει αυτή την Παρασκευή για όλα τα μοντέλα εκτός από το iPhone 14 Plus. Ενώ οι εκτιμήσεις παράδοσης για το iPhone 14‌, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro‌ Max παραμένουν καθυστερημένες κατά ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες, όλα τα μοντέλα του iPhone 14 Plus παραμένουν διαθέσιμα για παράδοση αυθημερόν κατά την κυκλοφορία την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, χωρίς καθυστερήσεις.

    Η έλλειψη καθυστέρησης για το iPhone 14 Plus έρχεται εν μέσω αναφοράς ότι η ζήτηση για το νέο μοντέλο ήταν χειρότερη από το αναμενόμενο. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είπε ότι η ζήτηση για το iPhone 6,7 ιντσών που δεν είναι Pro είναι πολύ χαμηλότερη από εκείνη του iPhone 13 mini 5,4 ιντσών από πέρυσι, το οποίο αντικαθιστά ουσιαστικά στη σειρά. Ο Kuo είπε: «Η στρατηγική τμηματοποίησης προϊόντων της Apple για τυπικά μοντέλα αποτυγχάνει φέτος».

    Το iPhone 14 Plus προορίζεται για πελάτες που θέλουν ένα μεγαλύτερο iPhone χωρίς όλα τα χαρακτηριστικά των προηγμένων μοντέλων της Apple. Το iPhone 14 Plus, όπως και το iPhone 14, διαθέτει το ίδιο τσιπ με το iPhone 13 Pro, βελτιώσεις κάμερας και άλλες μικρές βελτιώσεις. Οι reviewers ονόμασαν το iPhone 14 «iPhone 13S», σημειώνοντας τις μικρές βελτιώσεις και αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.