17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Κριτικές Apple Watch Series 8 και SE 2: Πολύ μικρές αναβαθμίσεις [Βίντεο Reviews]

    Το Apple Watch Series 8 και το Apple Watch SE δεύτερης γενιάς πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτήν την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, και νωρίτερα, οι πρώτες κριτικές των συσκευών έχουν πλέον κοινοποιηθεί από επιλεγμένες εκδόσεις μέσων και κανάλια YouTube.

    Και τα δύο νέα μοντέλα αποτελούν μικρές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το Apple Watch Series 7 και το αρχικό Apple Watch SE.

    Τα νέα χαρακτηριστικά και για τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν το τσιπ S8, ανίχνευση τροχαίου ατυχήματος και διεθνή περιαγωγή. Δεδομένου ότι το τσιπ S8 διαθέτει την ίδια CPU με τα τσιπ S7 και S6, η Σειρά 8 δεν έχει αξιοσημείωτες βελτιώσεις απόδοσης σε σύγκριση με τη Σειρά 7 ή τη Σειρά 6, αλλά το νέο Apple Watch SE είναι έως και 20% ταχύτερο από το αρχικό.

    Η Σειρά 8 είναι επίσης εξοπλισμένη με έναν νέο αισθητήρα θερμοκρασίας για να βοηθήσει με την υπάρχουσα δυνατότητα παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου, ενώ το Apple Watch SE δεύτερης έρχεται με χαμηλότερη αρχική τιμή $249, έναντι $279 που είχε ο προκάτοχος του. Η τιμή της σειράς 8 ξεκινά από $399, η οποία παραμένει αμετάβλητη από τη Σειρά 7.

    Και τα δύο μοντέλα επισκιάζονται από το ολοκαίνουργιο Apple Watch Ultra, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου με μεγαλύτερη θήκη από τιτάνιο 49 mm, μεγαλύτερη οθόνη, πιο στιβαρό σχεδιασμό, προσαρμόσιμο κουμπί Action, αντοχή στο νερό έως και 100 μέτρα βάθος, και όχι μόνο. Το Apple Watch Ultra κοστίζει $799.

    Δείτε παρακάτω όλα τα βίντεο reviews:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.