22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 13 event θα είναι και αυτό ψηφιακό και μέσω streaming

    Την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε αναφέρει την απόφαση της Apple να παρατείνει την εργασία από το σπίτι για τους εργαζομένους της για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα εξαιτίας της νέας έξαρσης της πανδημίας. Όπως αναμενόταν αυτή η απόφαση θα έχει και συνέπειες για την παρουσίαση των iPhone 13 με τον Mark Gurman του Bloomberg να αναφέρει πως το event της Apple για αυτή την σειρά θα είναι και αυτό ψηφιακό.

    Η Apple είχε αναφέρει αρχικά πως όλοι οι εργαζόμενοι της θα έπρεπε να επιστρέψουν στα γραφεία του τουλάχιστον 3 μέρες την εβδομάδα ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο. Την περασμένη εβδομάδα όμως με memo που κοινοποίησε ανέφερε πως θα καθυστερήσει η εφαρμογή αυτής της απόφασης για τουλάχιστον ένα μήνα.

    Ο Gurman λοιπόν χθες έγραψε πως αν η Apple είχε προχωρήσει με το αρχικό της πλάνο για τους εργαζομένους της τότε ένα iPhone 13 event με κοινό και παρουσίαση επί σκηνής θα ήταν εφικτό. Τώρα το iPhone event μάλλον θα γίνει ψηφιακό εκ νέου.

    “Αν όλοι οι εργαζόμενοι ήταν στα γραφεία τους όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και αν τα νέα κρούσματα της πανδημίας ήταν χαμηλά τότε η Apple θα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο για ένα κανονικό event με παρουσίαση επί σκηνής όπως είδαμε τελευταία φορά πίσω το 2019. Αντί αυτού λογικά θα έχουμε ένα ψηφιακό iPhone event τους επόμενους μήνες.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.