22.3 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Ένα πλήρως ανασχεδιασμένο High-End iMac φημολογείται πως θα έρθει μέσα στο 2022

    Ένα πλήρως ανασχεδιασμένο iMac αναμένεται πως θα κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή το 2022 αντί για αργότερα φέτος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο leaker “Dylandkt.”

    Στο Twitter ο leaker ανέφερε πως το high end iMac δεν αναμένεται να έρθει το τέταρτο τρίμηνο του 2021 μαζί με τα υπόλοιπα M1X Macs που έχει προγραμματίσει η Apple – και που έχει να κάνει με τα MacBook Pro νέα μοντέλα – γιατί η Apple δεν θέλει οι νέες συσκευές της να ανταγωνιστούν την ίδια περίοδο την προσοχή του αγοραστικού κοινού.

    Σε προηγούμενες αναφορές του ο leaker επέμενε πως ο M1X επεξεργαστής της Apple θα έρθει σε Pro Macs μοντέλα μέσα σε αυτό και το επερχόμενο νέο MacBook Pro. Να θυμίσουμε πως η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα 14 ιντσών και ένα 16 ιντσών MacBook Pro κάποια στιγμή μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου.

    Ο Gurman του Bloomberg είχε αναφέρει πως θα πρέπει να περιμένουμε και ένα νέο iMac με έναν M1X ή M2X επεξεργαστή αλλά δεν είπε πότε πιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα μιας τέτοιας ανακοίνωσης.

    Γνωρίζουμε πως η Apple ακόμη δουλεύει σε μια μεγαλύτερη έκδοση του iMac την οποία είχε βάλει σε παύση προσωρινά μέχρι και το λανσάρισμα του νέου 24 ιντσών iMac νωρίτερα φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.