20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Το iPad 10ης γενιάς διαθέτει την πρώτη σχεδίαση οριζόντιας κάμερας της Apple σε iPad

    Το νέο iPad 10ης γενιάς είναι το πρώτο μοντέλο iPad που διαθέτει οριζόντιο προσανατολισμό της μπροστινής κάμερας.

    Όπως ήταν αναμενόμενο σύμφωνα επαληθεύοντας τις φήμες, η μπροστινή κάμερα του νέου iPad βρίσκεται τώρα στη μέση της δεξιάς στεφάνης της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι όταν κρατιέται σε οριζόντιο προσανατολισμό ή συνδέεται με αξεσουάρ όπως το Magic Keyboard Folio, η κάμερα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του ματιού του χρήστη.

    Για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε iPad, η μπροστινή κάμερα βρίσκεται πλέον κατά μήκος του οριζόντιου άκρου. Είτε οι χρήστες πραγματοποιούν κλήση FaceTime είτε εγγράφουν ένα βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα κοιτάζουν πάντα κατευθείαν προς την κάμερα. Η οριζόντια μπροστινή κάμερα Ultra Wide με αισθητήρα 12MP και οπτικό πεδίο 122 μοιρών υποστηρίζει το Center Stage, το οποίο μετατοπίζεται αυτόματα και μεγεθύνεται για να κρατά τους χρήστες στη θέα καθώς κινούνται.

    Η μπροστινή κάμερα του iPad 10ης γενιάς είναι κατά τα άλλα πανομοιότυπη με αυτήν του iPad 9ης γενιάς, το οποίο παραμένει διαθέσιμο από την Apple, με εξαίρεση την υποστήριξη για Smart HDR 3. Τα νέα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών συνεχίζονται για να διαθέτει μπροστινή κάμερα σε διάταξη πορτραίτου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.