19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το iOS 9 σπάει όλα τα ρεκόρ υιοθέτησης με 50% μέσα σε μόλις 5 μέρες

    20140902_ios0-screen_0098-780x5201-780x5201-780x520

    Το iOS 9 έγινε διαθέσιμο μόλις την προηγούμενη Τετάρτη αλλά ήδη σπάει όλα τα ρεκόρ έχοντας ονομαστεί το λογισμικό με την γρηγορότερη υιοθέτηση από τους χρήστες στην ιστορία του iOS.

    Ήδη και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές περισσότερες από 50% των συσκευών της Apple έχουν εγκατεστημένο το νέο λογισμικό της εταιρείας.

    “Το iOS 9 έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, και έχει την ορμή για να γίνει εκείνο το λογισμικό που θα ληφθεί από τους περισσότερους χρήστες στην ιστορία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Phil Schiller, senior vice president του Worldwide Marketing, της Apple.

    Σε σύγκριση η τελευταία έκδοση του λογισμικού του Android, Lollipop, έχει υιοθετηθεί μετά βίας από ένα 20% των Android συσκευών παρά το γεγονός πως είναι ήδη σε κυκλοφορία εδώ και 11 μήνες.

    Το ρεκόρ του iOS 9 είναι ακόμη εντυπωσιακότερο αν αναλογιστεί κάποιος το αργό ξεκίνημα που είχαν οι λήψεις του εξαιτίας προβλημάτων στους διακομιστές της Apple ειδικά την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles