17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    [Οδηγός] Πως να μεταφέρετε φωτογραφίες, επαφές και άλλα από το Android στο iPhone

    Screen Shot 2015-09-20 at 11.34.36 PM

    Η μεταφορά των φωτογραφιών, επαφών, ημερολογίων αλλά και λογαριασμών σας από την Android συσκευή σας στο νέο iPhone έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ χάρη στην νέα Move to iOS εφαρμογή.

    Η πρώτη εφαρμογή της Apple στο Android ενώνει στην ουσία της δύο συσκευές στο ίδιο WiFi και μεταφέρει όλα σας τα δεδομένα. Ανάλογα με το πόσα είναι αυτά στην Android συσκευή σας η μεταφορά στο νέο σας iPhone μπορεί να διαρκέσει λίγο αλλά κατά γενική ομολογία η διαδικασία είναι γρήγορη και πολύ ομαλή.

    Η εφαρμογή μεταφέρει τις φωτογραφίες σας, τα ημερολόγια σας, τις επαφές σας, τα μηνύματα σας και τις φωτογραφίες και βίντεο σας. Δεν μεταφέρει φυσικά τις εφαρμογές, την μουσική ή κάποιους από τους κωδικούς σας.

    • Δωρεάν (Android συσκευές μόνο) – Download Now

    1. Κάντε Set up το iPhone σας κανονικά μέχρι να φτάσετε στην οθόνη με τον τίτλο “Apps & Data”. Εκεί επιλέξτε  “Move Data from Android”.

    move-to-ios-iphone-1-restore-screen

    2. Στην Android συσκευή σας ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήσετε την εφαρμογή “Move to iOS”

    3. Ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε εγκατάσταση της και εν συνεχεία ανοίξτε την.

    Screen Shot 2015-09-20 at 11.30.21 PM

    4. Κάντε tap στην συνέχεια και στις δύο συσκευές και ακολουθήστε την διαδικασία επιλέγοντας Συμφωνώ και Επόμενο στην Android συσκευή σας

    Screen Shot 2015-09-20 at 11.31.19 PM

    5. Στην Android συσκευή βάλτε των 12 ψηφιών κωδικό που θα εμφανιστεί στο iPhone σας

    Screen Shot 2015-09-20 at 11.32.02 PM

    6. Μετά την εισαγωγή του κωδικού η Android συσκευή θα συνδεθεί με το iPhone μέσω WiFi και θα αναγνωρίσει τα δεδομένα που θα μεταφερθούν. Θα ερωτηθείτε αν θέλετε να μεταφερθούν οι πληροφορίες του Google λογαριασμού σας.

    Screen Shot 2015-09-20 at 11.32.41 PM

    7. Τα αρχεία θα μεταφερθούν στο iPhone σας. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία η δύο συσκευές θα σταματήσουν να επικοινωνούν. Στο iPhone σας συνεχίστε κανονικά την διαδικασία set up.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles