16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iOS 9 θα φέρει σταθερότητα στο λογισμικό και πολλές διορθώσεις

    Screen Shot 2015-02-10 at 02.13.14

    Η κυκλοφορία του iOS 8 αντικειμενικά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν πληθώρα bugs ενώ η αστάθεια του λογισμικού εκνεύρισε αρκετούς για να μην μιλήσουμε και για θέματα απόδοσης.

    Η Apple λοιπόν φαίνεται πως έχει μάθει πλέον από αυτό το λάθος και δουλεύει σκληρά έτσι ώστε η επόμενη γενιά του iOS – iOS 9 – να αποτελέσει μια σταθερή και βελτιωμένη έκδοση με όσο το δυνατόν λιγότερα bugs.

    Σύμφωνα λοιπόν με άρθρο του 9to5Mac η Apple έχει ρίξει όλο το βάρος της στον τομέα βελτιώσεων στο iOS 9. Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Για το 2015 το iOS 9 θα φέρει μια σειρά εσωτερικών αλλαγών και βελτιώσεων. Πηγές αναφέρουν πως οι μηχανικοί της Apple έχουν εστιάσει απίστευτα στην διόρθωση σφαλμάτων, σταθερότητας ενώ παράλληλα θέλουν να βελτιώσουν και τις αποδόσεις του λογισμικού. Λιγότερα λοιπόν νέα χαρακτηριστικά και περισσότερη δουλειά στον κώδικα του λογισμικού. Επίσης η Apple θα συνεχίσει να κρατήσει το μέγεθος του λογισμικού σε αποδεκτά επίπεδα ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσα εκατομμύρια συσκευές έχουν χωρητικότητα 16GB”

    To παραπάνω δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε και νέα χαρακτηριστικά βέβαια και έτσι περιμένουμε έναν ανασχεδιασμό στο Touch ID αλλά και ακόμη καλύτερη υποστήριξη στο sharing και τα actions extensions.

    Την πρώτη γεύση του iOS 9 θα την πάρουμε αυτό το καλοκαίρι στο WWDC.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles