23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple δουλεύει πάνω σε κάτι που θα κάνει την Tesla να “ζοριστεί”

    fea-secret-world-apps-2011

    Αρχικά είχαμε την αναφορά πως η Αpple και η Tesla είχαν κηρύξει ένα πόλεμο για να πάρει η μια εταιρεία ταλέντα και μηχανικούς από την άλλη και σήμερα έχουμε έναν ανώνυμο υπάλληλο της Apple να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά.

    Μηχανικοί της Tesla φαίνεται να έρχονται στο Cupertino και στην Apple συνεχώς και σύμφωνα με ένα email που δημοσιοποίησε το Business Insider από ένα υπάλληλο στης Apple η εταιρεία του δουλεύει πάνω σε ένα project που είναι τόσο μεγάλο που ούτε να το αναφέρει μπορεί αλλά που πιστεύει πως θα αλλάξει τα δεδομένα σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και η Tesla θα “ζοριστεί”

    Ο υπάλληλος της Apple για ευνόητους λόγους θέλησε να παραμείνει ανώνυμος αλλά το Business Insider επιβεβαίωσε τα στοιχεία και την ταυτότητα του.

    Μια άλλη αναφορά του Bloomberg ανέφερε πως και η Tesla προσπαθεί να προσελκύσει όσους περισσότερους Apple υπάλληλούς μπορεί.

    Σε αυτό τον πόλεμο λοιπόν η Apple φέρετε να έχει 50 πρώην μηχανικούς της Tesla ενώ η Tesla να έχει 150 εργαζόμενους της Apple.

    Tesla-most-famous-for-its-roadster-electric-sports-car-recently

    H αναζήτηση ταλέντων στην Silicon Valley είναι συχνό φαινόμενο και έτσι δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως η μια εταιρεία προσπαθεί για τους δικούς της σκοπούς να τραβήξει υπαλλήλους της άλλης. Αυτό δεν σημαίνει επίσης πως η Apple θα μπει στα νερά της Tesla και της αυτοκινητοβιομηχανίας για αυτό τον λόγο.

    Αυτό που όμως ετοιμάζει η Apple θα “ζορίσει” την Tesla. Τι μπορεί να είναι αυτό;

    H Τesla κατασκευάζει ηλεκτρονικά αυτοκίνητα. Γνωρίζουμε επίσης πως ο Steve Jobs είχε πολά όνειρα για ένα iCar αλλά η ιδέα του να δουλεύει η Apple σε κάτι τέτοιο είναι αυτή την στιγμή πολύ τραβηγμένη.

    Ας μην ξεχάσουμε και τα περίεργα μαύρα minivan της Apple που έκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους με διάφορες κάμερες προσαρτημένες στην οροφή τους καθώς και κεραίες.

    Ένα νέο μυστήριο βάσιμο ή μη λοιπόν μόλις έχει γεννηθεί….

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles