19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iOS 9 θα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην μνήμη της συσκευής

    Αν κατά το παρελθόν αντιμετωπίζατε προβλήματα χώρου κατά την διάρκεια εγκατάστασης του iOS 8 το περασμένο έτος, τότε το iOS 9 ήρθε για να λύσει και αυτό το πρόβλημα σας.

    ios-9-wwdc

    Σήμερα, η Apple μαζι με την ανακοίνωση του iOS 9, ανέφερε πως όλοι οι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν το νέο λογισμικό στις συσκευές τους. Σε σχέση με τον χώρο που καταλαμβάνει το iOS 8 στις συσκευές μας, το iOS 9 θα καταλαμβάνει σημαντικά λιγότερο χώρο στις συσκευές που θα θελήσουμε να κάνουμε εγκατάσταση. Μια τέτοια κίνηση, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κρατήσουν περισσότερο ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά τους αρχεία. Και μιλάμε για ουσιαστική διαφορά στον χώρο που θα καταλαμβάνει το λογισμικό. Το iOS 9 θα καταλαμβάνει μόλις 1.3GB, σε σχέση με το iOS 8 που καταλαμβάνει 4.6GB. Παράλληλα, όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας, η Apple ανακοίνωσε πως θα ενσωματωθεί το two-step verification στο iCloud, δίνοντας σας την δυνατότητα να κρατάτε πιο ασφαλή τα αρχεία σας και τα δεδομένα σας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles