24.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Το Google Meet φέρνει τηλεδιασκέψεις δωρεάν με συμμετοχή έως 100 ατόμων

    Μετά την Zoom, Microsoft, Facebook και φυσικά Apple η Google μπαίνει και αυτή δυναμικά εκ νέου στον χώρο τον τηλεδιασκέψεων. Έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε πως κάνει ευρέως προσβάσιμη την υπηρεσία της Google Meet σε όλους τους χρήστες που έχουν έναν λογαριασμό Gmail. Μόνος περιορισμός προς στιγμή είναι πως η πρόσβαση γίνεται για χρήστες της G Suite πλατφόρμας της εταιρείας αλλά από τον άλλο μήνα η χρήση της θα είναι εφικτή για όλους τους gmail χρήστες δωρεάν με κάποιους μόνο περιορισμούς.

    Η υπηρεσία της Google επιτρέπει την συνομιλία μέχρι και σε 100 άτομα ομαδικά ενώ έρχεται και με άλλες λειτουργίες όπως το Gallery View όπου αυτός που συμμετέχει μπορεί να βλέπει όλους τους υπόλοιπους σε πραγματικό χρόνο.

    Η δωρεάν πρόσβαση, οι περιορισμοί που αναφέρουμε και πιο πάνω, έχουν να κάνουν πως αυτή η τηλεδιάσκεψη μπορεί να έχει χρονικό όριο τα 60 λεπτά. Αυτός ο περιορισμός για την δωρεάν χρήση όμως θα ισχύσει από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2020 και έπειτα. Μέχρι τότε ο χρόνος μια τηλεδιάσκεψης δεν έχει κανέναν περιορισμό.

    Η εφαρμογή για iOS είναι διαθέσιμη δωρεάν εδώ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles