19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Galaxy S7 υιοθετώντας χαρακτηριστικά του iPhone 6s έρχεται τον Μάρτιο του 2016

    iPhone-6s-3D-Touch-technology-001

    Δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βάση σε όσες φήμες κυκλοφορούν τελευταία για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, η The Wall Street Journal σήμερα αναφέρει πως ο Κορεατικός κολοσσός θα λανσάρει το Galaxy S7 τον Μάρτιο του 2016 έχοντας ως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του μια τεχνολογία παρόμοια με το 3D Touch που συναντήσαμε για πρώτη φορά φέτος στο iPhone 6S.

    Πέρα από την τεχνολογία αυτή που θα είναι ευαίσθητη στην πίεση που θα ασκεί ο χρήστης με το δάχτυλο του στην οθόνη το δημοσίευμα αναφέρει πως η Samsung σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσθέσει και έναν αισθητήρα ανίχνευσης με βάση το μάτι του χρήστη.

    Άλλες αλλαγές που θα υιοθετηθούν συμπεριλαμβάνουν μια USB-C θύρα, που θα φέρει πλήρη φόρτιση της συσκευής μέσα σε 30 λεπτά αλλά και βελτιώσεις στον τομές της κάμερας με ένα ανασχεδιασμένο φλας.

    Επίσης το Galaxy S7 θα έχει μια θύρα για κάρτα SD ένα χαρακτηριστικό προς έκπληξη όλων και πολλά παράπονα πολλών χρηστών η εταιρεία είχε αποφασίσει να αφαιρέσει στα ακριβά της μοντέλα φέτος.

    Η συσκευή αναμένετε να ανακοινωθεί στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη στο τέλος Φεβρουαρίου ενώ θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά τον Μάρτιο του 2016 και 7 μήνες πριν η Apple και αν ακολουθήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της παρουσιάσει το iPhone 7.

    H Samsung για 2ο συνεχόμενο χρόνο βλέπει τα κέρδη της στον mobile τομέα να σημειώνουν σημαντική πτώση με αποτέλεσμα η ιεραρχία στο management της εταιρείας να έχει αλλάξει χέρια σε μια προσπάθεια να αλλάξει αυτή η εικόνα το συντομότερο δυνατό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles