19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Fallout Shelter εκθρονίζει το Candy Crush Saga στα App Store charts

    Fallout-Shelter

    Για χρόνια το Candy Crush Saga της King.com αποτέλεσε ένα από τα πιο κερδοφόρα παιχνίδια στην ιστορία του App Store. Το εν λόγω εθιστικό παιχνίδι έκανε τον όρο freemium ένα κανονικά trend με εκατομμύρια φανατικούς παίχτες ανά τον κόσμο.

    Πλέον όμως και όπως όλα δείχνουν υπάρχει ένας νέος βασιλιάς στο App Store και αυτός ακούει στο όνομα Fallout Shelter της Bethesda και που πλέον φιγουράρει στο νούμερο 1 των freemium εφαρμογών στα περισσότερα App Store παγκοσμίως.

    Χρειάστηκαν μόνο μερικές μέρες έτσι ώστε το Fallout Shelter να επιτύχει κάτι τέτοιο και να εκθρονίσει το Candy Crush Saga.

    Αυτό σημαίνει πως ο τίτλος βγάζει πολλά λεφτά. Για να δώσουμε μια αναλογία να αναφέρουμε πως η King.com μέσω του Candy Crush Saga κέρδιζε $2.55 εκατομμύρια την μέρα για το 2015. Θα φτάσει η Bethesda αυτά τα νούμερα; Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος αλλά δεν φαντάζει πλέον καθόλου απίθανο.

    “Είμαστε απίστευτα ευχαριστημένοι. Το Fallout Shelter τα πάει φανταστικά πραγματικά” αναφέρει περιχαρής ο Peter Hines της Bethesda.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles