17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Fallout έρχεται στην μικρή οθόνη από τους δημιουργούς του Westworld

    Οι Jonathan Nolan και Lisa Joy τα βρήκαν σε όλα με την Amazon και έτσι οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς Westworld θα φέρουν το Fallout, το διάσημο βιντεοπαιχνίδι της Bethesda, στην μικρή οθόνη.

    Η σειρά θα γίνει διαθέσιμη από την streaming υπηρεσία Amazon Prime Video. H ιστορία θα μας μεταφέρει σε μια πραγματικότητα που θέλει πίσω το 1940 η Αμερική να έχει ρίξει όλες τις πυρηνικές κεφαλές στο έδαφος κάτι που οδήγησε και σε ένα παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο που κράτησε μέχρι και το 2077.

    Οι δημιουργοί της σειράς θέλουν να μεταφέρουν στο έπακρο την ατμόσφαιρα και το σκοτεινό χιούμορ των παιχνιδιών στην μικρή οθόνη. Έτσι λοιπόν μετά το The Last of Us που θα γίνει μεταφορά από την HBO, το HALO που φημολογείται κάτι περισσότερο από έντονα από την Showtime και τo Borderlands που θα γίνει ταινία σειρά παίρνει ακόμη ένα πολύ δημοφιλές franchise παιχνιδιών.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.