18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Έγιναν διαθέσιμες οι νέες αφίσες για το TENET του Christopher Nolan που αφήνουν ερωτηματικά….

    Tο πρόσφατο trailer του «Tenet», της ταινίας που ο Christopher Nolan ευελπιστεί ότι θα ηγηθεί της επανέναρξης των κινηματογραφικών αιθουσών, έκανε πιο σαφή την έννοια της αναστροφής του χρόνου που παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία ξεκαθαρίζοντας πως είναι κάτι διαφορετικό από το ταξίδι στο χρόνο.

    Όλο αυτό εξηγεί καλύτερα και τη σημασία του λογότυπου της ταινίας αλλά και του τίτλου της, μια λέξη που υπόκειται στην καρκινική γραφή και παρουσιάζονταν στο κοινό έτσι ώστε να μπορεί να διαβαστεί κανονικά ή ανάποδα. 

    Το όλο project που στοίχισε πάνω από $200 εκατομμύρια και το οποίο πλαισιώνουν οι John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki, Aaron-Taylor Johnson και Michael Cane μας παρουσιάζει έναν χαρακτήρα που προσπαθεί να σταματήσει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο μέσω ενός φαινομένου που έχει να κάνει με τον χωροχρόνο…

    H Warner Bros. δημοσίευσε λοιπόν και δύο νέες αφίσες. Αυτές όμως φαίνεται δημιουργούν νέα ερωτηματικά σχετικά με την πλοκή της ταινίας. Τι κάνει ο πρωταγωνιστής John David Washington και ο δίδυμος του με τη μάσκα; Γιατί υπάρχουν δύο;

    Δείτε τις αφίσες αυτές παρακάτω – Η ταινία λογικά κάνει επίσημα πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.