17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Evasi0n7 1.0.7 jailbreak εργαλείο έγινε διαθέσιμο προσφέροντας διορθώσεις

    evasi0n7-1-0-7

    Οι evad3rs αργά χθες αναβαθμίσανε το evasi0n7 jailbreak εργαλείο τους. Η αναβάθμιση αυτή φέρνει το εργαλείο στην έκδοση 1.0.7,  συμπεριλαμβάνοντας μια σημαντική διόρθωση όπου οι λίστες των bundled πακέτων δεν μπορούσαν να αναβαθμιστούν από το Cydia.

    To εν λόγω λοιπόν είναι περισσότερο ένα update με κάποιες μικρές αλλαγές στον μηχανισμό και δεν προσφέρει κάποια καινούργια χαρακτηριστικά στους χρήστες που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

    Screen Shot 2014-03-02 at 12.54.29 PM

    Εν κατακλείδι λοιπόν αν δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την jailbroken συσκευή σας δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την κάνετε jailbreak εκ νέου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles