24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Evasi0n Jailbreak δουλεύει στο iOS 7.0.5, αλλά χρειάζεται Patch

    iOS-7-Jailbreak

    Η Apple χθες έκανε μια μικρή αναβάθμιση στο iOS 7 και συγκεκριμένα έδωσε στην κυκλοφορία την έκδοση 7.05 με διορθώσεις για συγκεκριμένες συσκευές iPhone 5S και iPhone 5C στοχεύοντας προβλήματα που παρατηρήθηκαν σε παρόχους δικτύου στην Κίνα.

    Σε κάποιους εμφανίστηκε αυτή η αναβάθμιση και ίσως κάποιοι από εσάς να προβήκατε στην αναβάθμιση. Η ερώτηση που έκαναν πολύ χρήστες ήταν αν το Evasi0n Jailbreak θα λειτουργούσε και σε αυτή την έκδοση.

    Η απάντηση είναι πως ναι λειτουργεί, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, απλά ο χρήστες θα χρειαστεί να κάνει ένα μικρό patch. Συγκεκριμένα ο γνωστός hacker i0n1c αναφέρει:

    Okay #evasi0n7 still works in iPhone 5s at 7.0.5
    “To make evasi0n work with iOS 7.0.5 one way is to patch 11B511 into 11B601 in the binary. Ehmm btw… the patch are not hex bytes but simple ASCII iOS build numbers that need to be fixed.”

     

    163923

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles