20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Cydia αναβαθμίστηκε με νέο σχεδιασμό της διεπαφής του

    Cydia-Update-1024x922

    Όπως υποσχέθηκε πρόσφατα ο Saurik, το Cydia δέχτηκε σήμερα την μεγαλύτερη αναβάθμιση του σε ότι αφορά το εικαστικό κομμάτι. Έτσι λοιπόν ένα μια διεπαφή πολύ πιο μοντέρνα και επίπεδη – μια αναβάθμιση που θα γίνει διαθέσιμη στην συσκευή σας αυτόματα και έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς κάποια λήψη.

    Μπορεί αυτή η σημερινή αναβάθμιση να είναι μια πρώτη απάντηση του Saurik για το επερχόμενο iMods που φέρετε να απειλεί την πρωτοκαθεδρία του Cydia; Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αλλά αυτό που γίνεται κατανοητό είναι πως ο Saurik δούλευε για πολύ καιρό πάνω σε αυτό τον ανασχεδιασμό.

    Ίσως βέβαια το γεγονός πως ο Comex πλέον δουλεύει στην ομάδα του iMods να έκανε τον Saurik να επισπεύσει τις διαδικασίες της αναβάθμισης αυτής.

    Όπως πάντως και να έχει και μέχρι να δούμε κάτι επίσημο από την ομάδα του iMods η εν λόγω αναβάθμιση είναι πολύ καλή και σίγουρα χρειαζόταν εδώ και καιρό στην διεπαφή του Cydia. Στο τεχνικό κομμάτι τώρα δεν είχαμε κάποια προσθήκη ή βελτιώσεις.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles