22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Bloomberg επιβεβαιώνει την παρουσίαση ενός νέου Apple TV τον Απρίλιο

    iRlZAJE_GlF8

    Ακολουθώντας τα όσα ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα του 9to5Mac που σας παρουσιάσαμε, για την ύπαρξη ενός νέου Apple TV που θα κάνει την εμφάνιση του σύντομα, το Bloomberg με σημερινό του άρθρο επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό.

    Ένα ανανεωμένο εσωτερικά σε τομείς hardware όσο και σε περιεχόμενο Apple TV σύμφωνα με το site θα κάνει την εμφάνιση του τον Απρίλιο.

    Συγκεκριμένα το σημερινό άρθρο αναφέρει:

    “H Αpple σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο Apple TV το συντομότερο μέσα στον Απρίλιο και είναι σε συνομιλίες με την Warner Cable Inc αλλά και άλλους προμηθευτές περιεχομένου για αυτό τον σκοπό”

    Όπως είχαμε αναφέρει τον Ιανουάριο η Apple ήδη δοκίμαζε ένα νέο Apple TV που ίσως εκμεταλλευτεί στο έπακρο το iOS 7 με gaming support ενώ για το hardware του πέρα από ένα γρηγορότερο επεξεργαστή αναμένουμε και ένα built-in AirPort Express 802.11ac router καθώς και την δυνατότητα να συνδέεται με δορυφορικό δέκτη.

    Τον Bloomberg επιβεβαιώνει τα όσα είχαν ακουστεί ως τώρα προσθέτοντας πως θα έχει και μια νέα διεπαφή για τον χρήστη. Τέλος το site τονίζει πως το αρχικό σχέδιο της Apple είναι να το παρουσιάσει τον Απρίλιο και να το κάνει διαθέσιμο κοντά στα Χριστούγεννα προς πώληση. Όλα αυτά αν όλα πάνε καλά με τους εκδότες περιεχομένου με τους οποίους βρίσκεται σε συνομιλίες η Apple αυτή την στιγμή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles