21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Apple Watch 2 θα έχει μια FaceTime camera, καλύτερο WiFi και πολλά ακόμη

    Apple-Watch-face-1024x538

    Το Apple Watch μπορεί μόλις πριν από λίγες μέρες να έφτασε σε στοκ στα Apple Store αλλά οι φήμες για το Apple Watch 2 ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους.

    Σύμφωνα με σημερινή έκθεση το επόμενης γενιάς Apple Watch θα κάνει την εμφάνιση του του χρόνου έχοντας μάλιστα προσθήκες όπως αυτή μιας FaceTime κάμερας και καλύτερη λειτουργικότητα με το iPhone.

    Επίσης και σύμφωνα πάντα με αυτή την αναφορά το Apple Watch 2 θα έχει και ένα νέο τσιπ WiFi που θα προσφέρει χαρακτηριστικά όπως μηνύματα κειμένου, email και πληροφορίες για τον καιρό ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να έχει ακόμη ένα πιο ανεξάρτητο χαρακτήρα απέναντι στο iPhone.

    Στον τομέα της τιμολόγησης αναφορά γίνεται για νέα μοντέλα  που θα μπουν ανάμεσα στις $1,000 — $10,000, ακόμη και με νέα υλικά για το σασί της συσκευής.

    Τέλος αυτή η έκθεση τελειώνει αναφέροντας πως η αυτονομία της επερχόμενης αυτής συσκευής θα είναι η ίδια με το τωρινό μοντέλο του Apple Watch.

    Φυσικά για όλα τα παραπάνω κρατάμε μικρό καλάθι μιας και είναι φήμες και όχι διασταυρωμένες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση όμως εντύπωση προκαλεί πως ήδη ξεκινήσαμε να μιλάμε για να διαρρέουν φήμες στον τύπο για το Apple Watch 2.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles