16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Apple Watch θα μπορεί να καταγράφει την άσκηση σας χωρίς το iPhone

    Christy-Turlington-Burns-Apple-Watch-001

    Το Apple Watch χρησιμοποιεί το Wi-Fi και το GPS του iPhone σε συνδυασμό με μια σειρά δικών του αισθητήρων όπως τα βαρόμετρο και γυροσκόπιο με σκοπό να καταγράψει την φυσική σας δραστηριότητα – άσκηση καθώς και κίνηση.

    Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν έντονες συζητήσεις για αυτή η πρώτη wearable συσκευή της Apple μπορεί να λειτουργήσει ως ένας fitness tracker χωρίς την χρήση του iPhone και έτσι να κάνει μια αυτόνομη καταγραφή δεδομένων.

    Το MacObserver αναφέρει σήμερα πως το γνωστό μοντέλο και ακτιβίστρια Christy Turlington-Burns που γράφει άρθρα και επίσημα για την Apple στην ενότητα του Apple Watch αναφέρει μεταξύ άλλων πως η συσκευή μπορεί να μάθει μετά από σύντομο διάστημα την δραστηριότητα του χρήστη και έτσι να καταγράφει την δραστηριότητα του χωρίς την χρήση του iPhone.

    “Μετά από μια άσκηση – τρέξιμο με το Apple Watch και το iPhone για λίγες φορές μαζί η νέα Workout εφαρμογή μπορεί να καταλάβει και να μάθει τις δραστηριότητες σας. Έτσι μετά από λίγο καιρό μπορείτε να τρέξετε στον διάδρομο ή κάπου εξωτερικά χωρίς να έχετε απαραίτητα μαζί σας το iPhone.”  αναφέρει χαρακτηριστικά η Burns στην τελευταία της blog δημοσίευση.

    Αν τελικά επαληθευτεί το παραπάνω πραγματικά θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για την χρηστικότητα του Apple Watch.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles