24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Apple Watch θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο αρχικά σε περιορισμένο αριθμό συσκευών

    AppleWatchSport-640x359

    Το Apple Watch έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple στην Κίνα. Κάτι τέτοιο είχαμε ακούσει και παλαιότερα μιας και πολλοί πιστεύανε πως η Apple θα ήταν τυχερή αν κατάφερνε να λανσάρει την συσκευή στην αγορά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

    Αν και οι μαζική παραγωγή του Apple Watch δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ήδη υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το αν η παραγωγή των οθονών από ζαφείρι θα μπορέσει να αντεπεξέλθει της αρχικής ζήτησης. Αυτό το γεγονός θα έχουν μάλλον ως αποτέλεσμα τα ακριβότερα μοντέλα του Apple Watch να λανσαριστούν σε πολύ περιορισμένο αριθμό αρχικά τουλάχιστον.

    Η παραγωγή ζαφειριού για το Apple Watch προέρχεται από το εργοστάσιο της Apple και της GT Advanced (GTAT) στην Arizona. Η Apple έχει βάλει πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας και έτσι η GTA θα δυσκολευτεί στο να καλύψει την ζήτηση της συσκευής αν επαληθευτούν ειδικά οι προβλέψεις της Apple.

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε εκ νέου πως οθόνη από ζαφείρι δεν θα έχουν όλα τα Apple Watch. H φτηνότερη επιλογή – Apple Watch Sport χρησιμοποιεί Ion-X γυαλί.

    Αν αναλογιστούμε το buzz που δημιουργήθηκε στο Παρίσι όταν για μια μέρα έκανε την εμφάνιση του το Apple Watch στην εβδομάδα μόδας τότε μάλλον η ζήτηση για την πρώτη wearable συσκευή θα είναι πολύ μεγάλη.

    Στην επίσημη παρουσίαση του τον περασμένο μήνα ήταν ξεκάθαρο πως υπάρχουν πολλά στοιχειά της συσκευής που δεν έχουν πάρει την τελική μορφή τους. Οι demo συσκευές που δόθηκαν στους δημοσιογράφους τρέχανε μόνο βίντεο ενώ η Apple δεν έχει αναφέρει τίποτα ούτε για την αυτονομία της συσκευής αλλά ούτε και για την τιμολόγηση της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles