21.9 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Το Apple TV+ συνεργάζεται με τον Will Smith για δωρεάν δοκιμαστική προσφορά 2 μηνών πριν από την πρεμιέρα του «Emancipation»

    Μετά από ένα παρόμοιο promo με τη Selena Gomez τον Νοέμβριο, η Apple δίνει και πάλι δίμηνες δωρεάν δοκιμές του Apple TV+ σε όποιον θέλει, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Will Smith ως προώθηση για την πρεμιέρα του Emancipation. Επομένως, εάν δεν έχετε ακόμη το Apple TV+, επισκεφτείτε το apple.co/willgift και εξαργυρώστε τους δωρεάν δύο μήνες σας.

    Η δωρεάν δοκιμαστική εξαργύρωση παρέχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της Apple TV+, συμπεριλαμβανομένης της νέας ταινίας Emancipation. Η δοκιμή θα ανανεωθεί αυτόματα εκτός εάν ακυρωθεί.

    Προφανώς, το Emancipation έχει βυθιστεί σε διαμάχες λόγω των ενεργειών του Will Smith στα Όσκαρ νωρίτερα φέτος. Σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει, ο Smith χαστούκισε δημόσια τον Chris Rock κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τελετής των Όσκαρ και στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Ακαδημία για μια δεκαετία.

    Φυσικά, το Emancipation είχε τελειώσει τα γυρίσματα μήνες πριν γίνουν τα γεγονότα των Όσκαρ. Η Apple πιθανότατα καθυστέρησε την κυκλοφορία σε σύγκριση με το ντεμπούτο της αρχικά, αλλά τελικά επέλεξε να προωθήσει την ταινία τώρα για να είναι επιλέξιμη για τον αγώνα των βραβείων του 2022.

    Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του “Whipped Peter”, ο οποίος ξεκίνησε ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ξεφύγει από την υποδούλωση του το 1863. Ο Peter θα φωτογραφηθεί αργότερα, δείχνοντας τα μαστιγώματα του στον κόσμο, βοηθώντας στην επιτάχυνση του κινήματος κατά της σκλαβιάς στην κοινωνία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.