20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple Pencil 2 έρχεται μαζί με τα νέα iPad Pro;

    ipad-pro-apple-pencil

    Αν και οι φήμες για ανανεωμένα iPads υπάρχουν εδώ και μήνες δεν είχαμε κάποια απόδειξη ότι η Apple δουλεύει πάνω σε ένα Apple Pencil 2 για κυκλοφορία του φέτος.

    Μια τέτοια φήμη όμως έκανε την εμφάνιση της σήμερα στα Κινεζικά κοινωνικά δίκτυα αναφέροντας πως το Apple Pencil 2 θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος μαζί με τα νέα iPads.

    H φήμη αυτή προέρχεται από την παραγωγική αλυσίδα της Apple στην Ασία αλλά κανείς δεν μπορεί να την επιβεβαιώσει εύκολα ειδικά μιας και κάποια ένδειξη για το νέο hardware δεν υπάρχουν.

    Από την πλευρά της η Apple έχει μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας πάνω σε ένα νέο Apple Pencil που δείχνει συμβατότητα του με το iPhone και τα νέα MacBook trackpad.

     

    To Bloomberg πίσω τον Αύγουστο είχε αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει να φέρει νέα χαρακτηριστικά στο Apple Pencil όπως αυτό των σημειώσεων μέσα σε εφαρμογές όπως αυτές των Safari και Mail. Βέβαια τέτοια χαρακτηριστικά μπορούν εύκολα να ενεργοποιηθούν με μια αναβάθμιση του iOS χωρίς να χρειάζεται μια νέα έκδοση του Apple Pencil.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles