19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το ρεκόρ κερδών της TSMC δείχνει ισχυρές πωλήσεις του iPhone 7

    iphone7b

    To Reuters αναφέρει πως αναλυτές πιστεύουν πως οι πολύ υψηλές πωλήσεις του iPhone 7 βρίσκονται πίσω από το ρεκόρ κερδών που σημείωσε ο προμηθευτής του A10 επεξεργαστή της Apple, TSMC.

    H TSMC ανέφερε πως το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου σημείωσε αύξηση της τάξης του 28% στα κέρδη της. Η εταιρεία δεν αναφέρει πληροφορίες για τις παραγγελίες των πελατών της και έτσι δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια πόσο συνέβαλε το iPhone 7 σε αυτό το ρεκόρ κερδών.

    Οι εκτιμήσεις βέβαια κάνουν λόγο πως το iPhone 7 αντιστοιχεί στο 10-15% κερδών της TSMC με μια πρώτη πρόβλεψη να δείχνει την παραγωγή 82 εκατομμύριων iPhone 7 που είναι ένα νούμερο πολύ μεγαλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις.

    Στο ίδιο μήκος κύματος πρόσφατα δύο μεγάλοι πάροχοι της Αμερικής ανέφεραν και αυτοί με την σειρά τους ρεκόρ πωλήσεων για το iPhone 7.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles