14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η αδυναμία εύρεσης του προβλήματος του Note 7 δημιουργεί ανησυχία για τα νέα μοντέλα

    3203171689-samsung-galaxy-note-7-exploding-funny-reactions-20-57d93f52b050c__700

    Μετά την ανάκληση 2.5 εκατομμύριων Galaxy Note 7 και τελικά την απόφαση να σταματήσει συνολικά η παραγωγή τους, η Samsung ακόμη δεν έχει βρει το πρόβλημα που δημιούργησε την έκρηξη στις μπαταρίες.

    Αρχικά ο Κορεατικό κολοσσός πίστευε πως ελαττωματικές μπαταρίες από έναν συγκεκριμένο προμηθευτή ήταν η αιτία του προβλήματος αλλά έντρομη είδε πως και τα Note 7 με τα οποία αντικατέστησε τα ελαττωματικά στην αγορά και είχαν άλλες μπαταρίες παρουσιάσαν το ίδιο πρόβλημα.

    Έτσι λοιπόν η Samsung ακόμη προσπαθεί να βρει τι τελικά συμβαίνει δημιουργώντας εύλογα ανησυχία στους καταναλωτές της.

    To Note 7 ήταν έτοιμο να αναδειχθεί το πιο επιτυχημένο smartphone της εταιρείας με τις προ παραγγελίες του να έχουν ξεπεράσει αυτές των Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge μαζί. Τα δε reviews μιλούσαν για μια πολύ δυνατή συσκευή που θα κυριαρχούσε για φέτος στην αγορά.

    Και ενώ όλα έδειχναν πως η Samsung είχε πετύχει την τέλεια φόρμουλα την στιγμή μάλιστα που οι πωλήσεις των iPhone έπεφταν παγκοσμίως όπως πλέον γνωρίζουμε όλα πήραν μια ακριβώς αντίθετη στροφή για την εταιρεία.

    Η ζημιά σε χρήματα είναι πολλά δις για την Samsung αυτή την στιγμή από αυτή την αποτυχία αλλά μεγαλύτερη είναι η ζημιά στην αξιοπιστία της εταιρείας.

    Πολλοί οπαδοί της αλλά και επενδυτές της Samsung ανησυχούν έντονα πως αυτό το πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει και μελλοντικά προϊόντα ειδικά αν δεν βρεθεί με ακρίβεια το ελάττωμα του Note 7.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles