20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το πρόγραμμα παιχνιδιών του Netflix επιτρέπει στο iPhone να χρησιμοποιείται ως χειριστήριο

    Το Netflix εργάζεται για να επεκτείνει την εκκολαπτόμενη πλατφόρμα παιχνιδιών του σε τηλεοράσεις και μέρος του σχεδίου περιλαμβάνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν το iPhone τους ως χειριστήριο, αναφέρει το Bloomberg.

    Σύμφωνα με την αναφορά, ο προγραμματιστής εφαρμογών Steve Moser μοιράστηκε κώδικα που ανακάλυψε μας και είναι κρυμμένος στην εφαρμογή για κινητά του Netflix για iOS που περιέχει αναφορές σε παιχνίδια που παίζονται σε τηλεοράσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας γραμμής που λέει “Ένα παιχνίδι στην τηλεόρασή σας χρειάζεται ένα χειριστήριο για να παίξει. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο ως χειριστήριο παιχνιδιών;”

    Το Netflix κυκλοφόρησε την πλατφόρμα παιχνιδιών του σε iPhone, iPad και συσκευές Android τον Νοέμβριο του 2021. Τα παιχνίδια κυκλοφορούν ως μεμονωμένες εφαρμογές στο iOS App Store, ενώ ο πλήρης κατάλογος των παιχνιδιών διατηρείται στην εφαρμογή Netflix. Πολλοί από τους τίτλους συνδέονται με δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το “Stranger Things 3: The Game”.

    Παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας του Apple Arcade, δεν περιλαμβάνονται διαφημίσεις, πρόσθετες χρεώσεις ή αγορές εντός εφαρμογής στα παιχνίδια, με την ιδέα ότι οι πελάτες παραμένουν αφοσιωμένοι στην υπηρεσία ροής ενώ περιμένουν νέες δόσεις τηλεοπτικών εκπομπών και σειρών που φιλοξενούνται από την πλατφόρμα.

    Όπως σημειώνει ο Mark Gurman του Bloomberg, η επέκταση του gaming σε τηλεοράσεις θα ήταν μια σημαντική επέκταση της υπηρεσίας, καθώς το Netflix είναι πλέον ενσωματωμένο σε πολλές έξυπνες τηλεοράσεις και είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Apple TV.

    Στο άμεσο μέλλον, το Netflix σχεδιάζει να ξεκινήσει μια υπηρεσία παιχνιδιών cloud που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια χωρίς να τα εγκαταστήσουν τοπικά. Ένα τέτοιο σχέδιο θα επέτρεπε στην εταιρεία να προσφέρει πολλούς περισσότερους τίτλους από ό,τι σήμερα, παρέχοντας δυνητικά ανταγωνισμό σε υπάρχουσες υπηρεσίες παιχνιδιών cloud που προσφέρονται από εταιρείες όπως η Microsoft, και μπορεί ακόμη και να ανταγωνιστεί πλατφόρμες που δεν βασίζονται σε cloud, όπως το Apple Arcade.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.