21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ο φακός κάμερας Periscope αποκλειστικά για το iPhone 15 Pro Max θα παρέχεται από τη Largan

    Ο φακός κάμερας περισκοπίου που θα είναι αποκλειστικός για το iPhone 15 Pro Max θα παρέχεται αποκλειστικά από τη Largan, σύμφωνα με την τελευταία σημείωση του αναλυτή της βιομηχανίας της Apple Ming-Chi Kuo.

    Οι φήμες ότι το iPhone αποκτά φακό περισκοπίου κυκλοφορούν από τις αρχές του 2020, όταν ο Kuo ανέφερε για πρώτη φορά την πιθανότητα. Ο αναλυτής είπε αρχικά ότι ένας φακός περισκοπίου θα ήταν χαρακτηριστικό του iPhone 14 Pro, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Από τότε, ο Kuo υποστήριξε ότι ο τύπος φακού θα κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στο iPhone 15 Pro Max, μια πρόβλεψη που έκανε και ο αναλυτής Jeff Pu.

    Σε ένα σύστημα περισκοπίου, το φως που εισέρχεται στον τηλεφακό αντανακλάται από έναν γωνιακό καθρέφτη προς τον αισθητήρα εικόνας της κάμερας. Η αλλαγή στην κατεύθυνση στην οποία ταξιδεύει το φως επιτρέπει μια μεγαλύτερη “διπλωμένη” ρύθμιση τηλεφακού μέσα στα τηλέφωνα, επιτρέποντας στους χρήστες να μεγεθύνουν περισσότερο χωρίς θολότητα.

    Η τελευταία σημείωση του Kuo εντάσσεται στο πλαίσιο δύο κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι προμηθευτές φακών κάμερας για την Apple στο μέλλον: Τα υψηλά επίπεδα αποθεμάτων οδηγούν σε ένα ασθενέστερο από το αναμενόμενο δεύτερο τρίμηνο φέτος και οι προμηθευτές που δεν μπορούν να επωφεληθούν από τους φακούς κάμερας περισκοπίου.

    Κοιτάζοντας το μέλλον, ο Kuo πιστεύει ότι και τα δύο μοντέλα iPhone 16 Pro το 2024 θα χρησιμοποιούν τον ίδιο ή παρόμοιο φακό περισκοπίου με αυτόν που χρησιμοποιείται στο iPhone 15 Pro‌ Max, με την Apple να συνεχίζει την τάση της να ξεχωρίζει τα standard και τα μοντέλα Pro διατηρώντας συγκεκριμένο υλικό ανώτερης ποιότητας χαρακτηριστικά για το τελευταίο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.