19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το νέο Pebble Time Steel Smartwatch μοιάζει απίστευτα με το Apple Watch [Video]

    e847b389d6d82f8866eb8f1ab5632b4b_large

    Η Pebble τις προηγούμενες μέρες παρουσίασε ακόμη ένα νέο smartwatch που μοιάζει πάρα πολύ με το Apple Watch. Μετά λοιπόν την κυκλοφορία του Pebble Time η εταιρεία μας έδειξε και το Pebble Time Steel που ουσιαστικά είναι μια έκδοση που εξωτερικά έχει ένα μεταλλικό φινίρισμα και ένα δερμάτινο λουράκι με ατσάλινες ασφάλειες για αυτό.

    H εταιρεία φαίνεται να γνωρίζει πως το Apple Watch θα έχει μεγάλη απήχηση και έτσι η δική της αντεπίθεση πριν από αυτό έγινε με νέα μοντέλα που είναι διαθέσιμα μέσω του Kickstarter με το Pebble Time να σπάει κάθε ρεκόρ υποστήριξης.

    Το νέο Pebble Time Steel δείχνει πως η εταιρεία θέλει να παρουσιάσει και ένα smartwatch που θα μπορεί να κινηθεί στα επίπεδα μόδας που κυνηγάει η Apple εδώ και πολλούς μήνες. Μια πολύ καλή ιδέα αλλά η υλοποίηση της δημιουργεί αυτή την φορά ερωτηματικά. Αυτό γιατί η ομοιότητα του με το Apple Watch ίσως το κάνει να χάσει μελλοντικούς αγοραστές παρά να τους κερδίσει.

    8e09c2971fbdad13a9e86e7b05844274_large

     

    Η τιμολόγηση του Pebble Time Steel θα είναι κοντά στα $300 με αυτούς που θα συμβάλουν στο Kickstarter να έχουν την δυνατότητα να το κάνουν δικό τους με $50 λιγότερα.

    Η Pebble ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για την άρτια συνεργασία του smartwatch της με το iOS και εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον έχει σημειώσει τεράστιες πωλήσεις. Η αυτονομία των συσκευών αυτών επίσης ξεχώρισαν από την πρώτη φορά μιας και άνετα μπορούσαν να αντέξουν μέχρι και μια βδομάδα μέσω μια πλήρης φόρτισης.

    Με την είσοδο του Apple Watch τον Απρίλιο η Pebble θα δεχτεί μεγάλη πίεση και έτσι η εταιρεία με αυτά τα δύο νέα μοντέλα προσπαθεί να κερδίσει το κοινό ακόμη μια φορά.

    Θα τα καταφέρει; Ο χρόνος θα δείξει…..

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles